Radio Mania

Divertisment

Bon Jovi revine cu un nou album: Forever

Bon Jovi revine cu un nou album: Forever
Bon Jovi revine cu un nou album: Forever
Foto: YouTube

Bon Jovi revine cu un nou album: Forever

Trupa Bon Jovi a lansat cel de-al 16-lea album de studio, intitulat Forever, vineri, pe 7 iunie.

Albumul vine la patru ani după “2020“, care a fost lansat, așa cum sugerează titlul, în anul 2020. La lansare, albumul “2020” a ajuns pe locul 19 în topul Billboard 200.

Solistul Jon Bon Jovi a povestit despre dificila sa recuperare după o intervenție chirurgicală la corzile vocale în 2022 în seria recentă de pe Hulu, Thank You, Goodnight – The Bon Jovi Story.

Rockerul a declarat pentru Entertainment Weekly că această experiență dificilă a fost o sursă de inspirație pentru Forever.

„Am trecut prin această intervenție chirurgicală și am avut mult timp liber — tot ce puteam face era să stau și să mă gândesc la melodii,” a spus Bon Jovi pentru publicație.

„Am început să simt din nou bucurie. Și noi — noi toți, cei care am trecut prin COVID — am ieșit din acea ceață și am început să interacționăm din nou. Era o nouă apreciere pentru viață. Și eu aveam această nouă apreciere pentru corpul meu. Și asta a dus la toate aceste melodii.”

Albumul Forever și procesul de înregistrare

Albumul, care conține 12 piese, a fost înregistrat în șapte săptămâni de către Bon Jovi și colegii săi de trupă: claviaturistul David Bryan, bateristul Tico Torres, basistul Hugh McDonald, chitaristul Phil X, percuționistul Everett Bradley și chitaristul ritmic John Shanks.

„Nimic nu a fost amânat. Totul a curs natural,” a spus Bon Jovi despre album, care include piesele „Legendary” și „Living Proof”, cea din urmă fiind scrisă în doar două zile.

Asigură-te că asculți noul album și împărtășește-ți părerea în comentarii!

 

 


Sursa: Billboard