Radio Mania

Știri

Atac devastator asupra Kievului: Clădiri prăbușite și multiple victime în urma rachetelor hipersonice

Atac devastator asupra Kievului: Clădiri prăbușite și multiple victime în urma rachetelor hipersoniceAtac masiv cu rachete hipersonice asupra Kievului

Un atac masiv cu rachete hipersonice a fost lansat, luni dimineață, de forțele ruse asupra Kievului. S-au raportat clădiri prăbușite și mai mulți oameni răniți. Atacul a fost unul de amploare, afectând mai multe zone din capitala Ucrainei. Clădirile au fost grav deteriorate, iar oamenii sunt în stare de șoc. Serviciile de urgență sunt mobilizate pentru a oferi ajutor cât mai rapid posibil.

Victime și pagube în urma atacului

S-au înregistrat mai multe victime în urma atacului, iar numărul acestora crește pe măsură ce echipele de intervenție ajung la locul incidentului. Oamenii răniți sunt transportați la spitale, unde primesc îngrijiri medicale de urgență. În același timp, pagubele materiale sunt considerabile. Clădiri în flăcări, mașini distruse și străzi acoperite de moloz sunt doar câteva dintre consecințele devastatoare ale atacului hipersonic.

Reacții la nivel internațional

Comunitatea internațională a condamnat ferm acest atac și a cerut încetarea imediată a ostilităților. Mai multe țări au anunțat că vor sprijini Ucraina în această perioadă dificilă, iar discuțiile la nivel diplomatic sunt în desfășurare pentru găsirea unei soluții de escaladare a conflictului. Kievul se confruntă cu una dintre cele mai grave crize din ultimii ani, iar atacul de astăzi a adus și mai multă suferință și dezastru în regiune. Speranțele pentru o rezolvare rapidă a conflictului sunt din ce în ce mai slabe, iar o intervenție internațională ar putea fi necesară pentru restabilirea păcii în zonă.
Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20643589