Radio Mania

Externe

Atac cu arme de foc într-o secție din Paris: Polițiști împușcați, atacatorul interogat după ce a înjunghiat o femeie

Atac cu arme de foc într-o secție din Paris: Polițiști împușcați, atacatorul interogat după ce a înjunghiat o femeieDoi polițiști grav răniți în atacul armat din Paris

Doi polițiști au fost grav răniți într-un atac armat în Paris, în timp ce încercau să rețină un bărbat care înjunghiase o femeie. Făptașul a fost reținut în cele din urmă, dar nu înainte de a trage asupra forțelor de poliție, rănindu-i pe cei doi agenți.

Incidentul a avut loc într-un cartier din Paris, unde polițiștii au fost alertați cu privire la o femeie înjunghiată. Când au ajuns la fața locului, au încercat să-l imobilizeze pe atacator, care s-a dovedit a fi înarmat și extrem de periculos.

Reacții la atac

Atacul armat a stârnit furia și indignarea în rândul autorităților și cetățenilor, care condamnă violența îndreptată împotriva forțelor de ordine. Politicienii din Paris au promis că vor face tot posibilul pentru a aduce pe deplin în față răspunderea atacatorului și pentru a asigura siguranța publică în oraș.

Investigația în curs

Investigațiile sunt în curs pentru a stabili motivele exacte ale atacului și pentru a determina dacă făptașul a acționat singur sau avea complici. Autoritățile sunt hotărâte să aducă pe deplin în fața justiției pe toți cei implicați în acest incident tragic.

Sperăm că polițiștii răniți se vor recupera în curând și că vor putea reveni la datoria lor de a proteja comunitatea și de a menține pacea și ordinea în orașul lor.Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20687318