Radio Mania

Știri

ANM avertizează că furtuna care a provocat pagube în Franța și Germania se va abate și asupra României.

ANM avertizează că furtuna care a provocat pagube în Franța și Germania se va abate și asupra României.Furtuna care a făcut prăpăd în vestul Europei va ajunge și în țara noastră în curând

Furtuna care a devastat vestul Europei în ultimele zile se pregătește să ajungă și în țara noastră în curând. Belgia, Olanda, Franța și Germania au fost lovite puternic de furtuni violente, cu ploi torențiale, rafale de vânt și grindină de dimensiuni mari.

Mai mult de 20.000 de fulgere au fost numărate de pasionații de furtuni din Franța pe durata acestei furtuni devastatoare.

Autoritățile din România recomandă cetățenilor să fie precauți și să se asigure că au toate măsurile de siguranță luate înainte de a lovi furtuna. Este important să ne protejăm locuințele, să ne asigurăm că avem provizii adecvate de alimente și apă, și să stăm în siguranță în interior pe durata furtunii.

Este recomandat să urmăriți cu atenție informările meteorologice și să fiți pregătiți să acționați rapid în caz de urgență. Siguranța noastră și a celor dragi trebuie să fie mereu pe primul loc în fața fenomenelor meteorologice extreme.

Sursa: Observator.tv


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20681216