Radio Mania

Știri

Accident grav pe o autostradă din Germania: Cel puțin câteva persoane decedate și rănite într-o coliziune în lanț cu 40 de mașini

Accident grav pe o autostradă din Germania: Cel puțin câteva persoane decedate și rănite într-o coliziune în lanț cu 40 de mașiniCarambol cu zeci de mașini pe o autostradă din Germania

Un carambol mortal, cu zeci de mașini implicate, s-a produs pe o autostradă din Germania. Accidentul tragic s-a soldat cu mai mulți morți și răniți.

Accidentul a avut loc în apropiere de orașul Mainz, în apropierea orașului Frankfurt, pe autostrada A3. Potrivit autorităților locale, carambolul a fost cauzat de o combinație între vremea proastă și viteza excesivă a șoferilor.

Momentul impactului a fost de o violență extrem de mare, iar mașinile implicate au fost complet distruse. Echipajele de intervenție au lucrat intens pentru a elibera persoanele rănite din autovehicule și pentru a le acorda primul ajutor.

Intervenție masivă a echipelor de urgență

Mai multe echipaje de pompieri, ambulanțe și poliție au fost trimise la locul accidentului pentru a gestiona situația. De asemenea, elicoptere au fost folosite pentru a transporta răniții în unitățile spitalicești din zonă.

Autoritățile locale au emis avertismente către șoferi să fie extrem de atenți la condus în condiții de vreme nefavorabilă și să adapteze viteza la condițiile de drum. Poliția a început o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale carambolului și eventualele neglijențe ale șoferilor implicați.

Condoleanțe familiilor victimelor

În urma carambolului, mai multe persoane au decedat, iar altele au suferit răni grave. Autoritățile au transmis condoleanțe familiilor victimelor și le-au asigurat că vor face tot posibilul pentru a clarifica circumstanțele accidentului.

Sperăm că autoritățile își vor putea desfășura ancheta cu succes și că răniții se vor recupera în cel mai scurt timp posibil.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20643544