Radio Mania

Externe

“11 persoane rănite în urma ieșirii în afara pistei a unui avion Boeing în timpul decolării”

“11 persoane rănite în urma ieșirii în afara pistei a unui avion Boeing în timpul decolării”Incident grav la Dakar: Unsprezece răniți, inclusiv patru în stare gravă după ce un avion Boeing 737 a ieșit de pe pistă la decolare

Un incident grav a avut loc la aeroportul din Dakar, Senegal, după ce un avion Boeing 737 a ieșit de pe pistă în timpul decolării. Potrivit autorităților locale, unsprezece persoane au fost rănite în urma incidentului, dintre care patru se află în stare gravă.

Detalii despre incident

Incidentul a avut loc în timp ce avionul Boeing 737 se pregătea să decoleze de pe aeroportul din Dakar. Din motive necunoscute deocamdată, aeronava a ieșit de pe pistă și a intrat într-o zonă de vegetație de pe marginea pistei. Pasagerii și membrii echipajului au fost evacuați imediat și au fost acordați primul îngrijiri medicale.

Potrivit oficialilor aeroportuari, unsprezece persoane au fost rănite în urma incidentului, iar patru dintre ele sunt în stare gravă. Aceste persoane au fost transportate la spitalele din zonă pentru tratament suplimentar.

Investigații în curs

Autoritățile aeroportuare au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale incidentului. Ei vor analiza datele de la cutiile negre ale avionului și vor intervieva membrii echipajului pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat.

Incidentul de la Dakar marchează un alt episod tragic în lumea aviației și subliniază importanța securității și pregătirii riguroase a echipajelor de zbor pentru a face față situațiilor de urgență.

Vom urmări cu atenție evoluția investigației și vom oferi actualizări pe măsură ce vor apărea noi informații despre acest incident.


Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20686622